De coach

Omdat het bij coaching erg belangrijk is dat je een klik met je coach hebt, is het ook belangrijk om te weten met wie je dan te maken hebt.

Portret Allegorie coaching

Ik ben Marjolijn (49 jaar) en ben de coach bij Allegorie Coaching

heb ik veel gecoacht, iets dat ik altijd heel leuk gevonden heb. Ik heb geen "sociale" of "therapeutische" achtergrond maar een technische waardoor ik bewust een praktische aanpakker ben. Ik weet nu ook waar dingen mis kunnen gaan en vooral hoe ze misschien voorkomen hadden kunnen worden. Je leven bestaat namelijk niet alleen uit je werk òf alleen je privésituatie. Je bent alle kanten van je leven.

en durf de waarheid te zeggen. Daarbij luister ik altijd goed naar degene die tegenover mij zit en ben ik positief realistisch. Ik ben oprecht geïnteresseerd in wat jou bezighoudt en hoe je het beste uit jezelf kunnen halen. Daarnaast leer ik graag en kan ik snel schakelen.

kan ik goed overweg met zowel vrouwen als mannen en kan ik mij goed in beide gedachtewerelden verplaatsen.

alle stappen die je gaat nemen, moeten vooral te doen zijn. Ik vind eerlijkheid heel belangrijk en doe niets achter je rug om: ik doe wat ik zeg en ik zeg wat ik doe. Ik gun iedereen een gelukkig leven waarin iedereen helemaal zichzelf mag (en kan) zijn.

of je een label hebt of niet. Ik ben benieuwd wie jij bent en wat je bezighoudt. Jij bent namelijk geen label, jij bent jezelf.

het coachen van jongeren en volwassenen. Als projectleider en leidinggevende heb ik sinds 2001 studenten en medewerkers gecoacht. Sinds 2012 heb ik ook stagiaires en afstudeerders onder mijn hoede gehad die ik, naast de normale bedrijfsbegeleiding, ook heb gecoacht.

met coaching in rouw, met depressie, keuze stress, hoogsensitiviteit, burn-out en zelfontwikkeling. Los daarvan: ik ben zelf ook een medewerker geweest!

Zo ga ik te werk

Professionaliteit

Wat maakt het professioneel? Mijn professionaliteit blijkt uit de gevolgde en afgeronde opleidingen en cursussen. Hierdoor kan ik vakkundig coachen. Natuurlijk ….

De methode

Hoe wordt er gecoacht? Coachen doe ik volgens het principe van Oplossingsgericht Werken. Hierbij kijk ik naar de successen die je al hebt bereikt. Waar ben je goed …

Het traject

Hoe gaat zo’n traject? Jouw zoektocht naar wie je bent, naar wat je wilt doen in de toekomst of het oplossen van een probleem staat centraal staat centraal bij coaching…

Aantekeningen Allegorie coaching

Volledig CV

Mijn volledige CV staat op LinkedIn. Wil je meer weten? Lees dan verder via LinkedIn.

"Your time is limited, don't waste it living someone else's life"

- Steve Jobs -