Wat kan ik je bieden?

Je kan terecht voor verschillende soorten coaching diensten. Van een volledig coachingstraject tot een eenmalig gesprek. Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden.

Vaste prijs coaching

Gewoon doen Particulier

Dit is een volledig coachingstraject. De kosten voor een totaalpakket bedragen €595,-. Dit zijn gemiddeld 5 gesprekken waarin je tools en huiswerkopdrachten krijgt. Dit pakket geldt per hulpvraag.

Gewoon doen Bedrijven

Dit is een volledig coachingstraject voor uw medewerker. De kosten voor een totaalpakket bedragen €625,-. Dit zijn gemiddeld 5 gesprekken waarin ze tools en huiswerkopdrachten krijgen. Dit pakket geldt per hulpvraag.

Klankbord

Ook een los gesprek om een keer te klankborden of je gedachten voor te leggen is mogelijk. Kosten hiervoor bedragen €78,- per uur. Hierbij leg je mij een dilemma voor waar we samen een oplossing voor zoeken.

Ondersteuning

Ondersteuning op het werk kan ik ook bieden. De coach kan aanschuiven bij gesprekken met je leidinggevende of werkgever mocht je dat willen. Voor deze gesprekken, naast het gewoon-doen coachingstraject, geldt  €78,- per uur.

Zwevende beker Allegorie coaching

Regionaal werkzaam

Ik ben actief in regio rond Breda. Mocht je net buiten dit gebied de gesprekken willen, dan kunnen we een aangepaste prijs afspreken. Daarnaast werk ik vaste dagdelen vanuit mijn praktijk aan huis in Teteringen. Op andere vaste dagdelen kom ik op locatie.

Kaart Allegorie coaching

Voor particulieren geldt: per hulpvraag inclusief reiskosten (binnen het genoemde gebied) en inclusief BTW.

Voor bedrijven is de genoemde prijs exclusief reiskosten en exclusief BTW.

"Your time is limited, don't waste it living someone else's life"

- Steve Jobs -