Wat kan ik je bieden?

Je kan terecht voor verschillende soorten coaching diensten. Van een volledig coachingstraject tot een eenmalig gesprek.

Je durft niemand om hulp te vragen

Tarieven coaching

Gewoon doen Particulier

Dit is een volledig particulier coachingstraject voor een vaste tarief van €540,-. Je komt dus niet voor verrassingen te staan als we langer bezig zijn. We hebben een intakegesprek en 5 gesprekken (kan dus ook meer zijn) van een uur tot anderhalf uur waarin je je verhaal kwijt kan, tools en opdrachten krijgt. Dit tarief geldt per hulpvraag en aan het einde van het traject kan je zelfstandig verder.

Beetje bij beetje

Wil je niet een heel pakket? Dan kan je ook per sessie betalen. Tarief bedraagt € 90,- per sessie voor particulieren en €110,- per sessie voor bedrijven. Een sessie duurt 75 minuten.

Gewoon doen Bedrijven

Dit is een volledig coachingstraject voor uw medewerker. Dit is een volledig coachingstraject voor een vaste tarief van €800,-. U komt dus niet voor verrassingen te staan als we langer bezig zijn. We hebben een intakegesprek en 5 gesprekken (kan dus ook meer zijn) van een uur tot anderhalf uur waarin de medewerker zijn/haar verhaal kwijt kan, tools en opdrachten krijgt. Dit tarief geldt per hulpvraag en aan het einde van het traject kan deze zelfstandig verder.

Klankbord

Ook een los gesprek om een keer te klankborden of je gedachten voor te leggen is mogelijk. Kosten hiervoor bedragen €70,- per uur voor particulieren en €105,- per uur voor bedrijven. Hierbij leg je mij een dilemma voor waar we samen een oplossing voor zoeken.

Beker Allegorie coaching

Niemand lijkt je te begrijpen

(Deels) vergoed door zorgverzekeraar

Momenteel ben ik bezig mijn registratie bij de juiste instanties af te ronden. Vergoeding via zorgverzekeraars is op dit moment nog niet mogelijk en wordt uiterlijk najaar 2019 verwacht.

Je krijgt steeds ruzie

Regionale ondersteuning waar nodig

Ondersteuning

Ondersteuning op het werk kan ik ook bieden. De coach kan aanschuiven bij gesprekken met je leidinggevende of werkgever mocht je dat willen. Voor deze gesprekken, naast het gewoon-doen coachingstraject, geldt  €92,50 per uur.

Regionaal werkzaam

Ik ben actief in regio rond Breda. Mocht je net buiten dit gebied de gesprekken willen, dan kunnen we een aangepaste prijs afspreken. Daarnaast werk ik vaste dagdelen vanuit mijn praktijk aan huis in Teteringen. Op andere vaste dagdelen kom ik op locatie.

Kaart Allegorie coaching

Voor particulieren geldt: per hulpvraag inclusief reiskosten (binnen het genoemde gebied) en inclusief BTW.

Voor bedrijven is de genoemde prijs exclusief reiskosten en exclusief BTW.

"Your time is limited, don't waste it living someone else's life"

- Steve Jobs -